Hotelski program

Pobrinite se da Vaš hotel bude opremljen modernim i najkvalitetnijim materijalima postojanih boja. Mi nudimo izradu komplet posteljina, programa za kupatilo, jastuka,jorgana, uniformi za zaposlene i slično.


Posteljni program čine nepromostive zaštite za dušek, koje pomažu daprodužite životni vijek dušeka. Kvalitetnu zaštitu za dušeke odlikujeudobna tkanina i trajnost, koja štiti dušeke od svih spoljnih uticaja iprodora alergena, grinja i prosute tečnosti. Sastav: 80% pamuk, 20%poliester – za maksimalnu udobnost i periv na 40°C.


Posteljine, čaršavi i jastučnice izrađene su od 100% pamuka – za mekoćui trajnost, od najfinijeg damasta sa elegantnim prugama ili od satenskog pamuka sa bogatim sjajnim završnim slojem. Čaršavi imaju lastiku cijelomdužinom za brže i lakše raspremanje kreveta, a mogu biti i klasični -bez lastike. Dostupni: ekstra dugački, king i queen size.


Jastuci 180GSM mekani na dodir, ispunjeni silikoniziranim šupljimvlaknom za savršenu udobnost i potpor, pružiće vam miran san. Srednje sugustine za sve položaje spavanja i pogodni za mašinsko pranje i sušenje.Bez mirisa i antialergijski. Sastav: poliester, a dostupne veličine su50*70 ili 60*80.


Luksuzni jorgani 300-450 GSM vrhunskog punjenja od mikrovlakna sapamučnim, nježnim na dodir gornjim slojem. Anti-alergijski. Perivi na40°C.


Prekrivači (štep deke) su mekani, srednje gustine, izrađeni od 100%poliestera. Punjenje se sastoji od mikrofibera gustine 150 GSM. Periv na40 °C. Dostupni u 5 boja.


Hotelski peškiri 400-600 GSM su 100% pamučni peškiri i pružajumaksimalno upijanje vlage. Vrhunski SPA peškiri u bojama Hotel- skipeškir, stopa 500-750 GSM.


Hotelski bade-mantili univerzalne veličine – za luksuzni ugođaj gostiju hotelu, spa centru ili rizortu. 100% Pamuk 250/350/380/450 GSM.


Višekratne zatvorene papuče sa debljim donjim slojem i dvostrukimobodom.


Uniforme za sobarice – majice dugih i kratkih rukava na ,,O’’ izrez i polo majice.